![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok yah biz gol yemeden açılamıyorus. İnönü de 1-0 iyi bi skorda deil - 2 ekimdede baya kapanıcaz gibi geliyo bana... Methalist öle kolay bi rakip değilmiş Allah var...İşallah orda bi terslik olmaz.
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Korkak futbola devam, Yaşa Ertuğrul yaşa, Bizi de alıştıracaksın korkak futbola.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | farklı olabilirdi ama sağlık olsun kazanmasını yinede bildik tebrikler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | metalist gerçekten iyi takım kurmuş zaten liglerinde 3. sırada olmalarındanda belli zaten bu turu atlarız beşiktaş kolay kolay yenilmez sadece orta sahada oyunu 2 yönlü oynayacak oyuncu eksikliği yaşıyoruz.delgado böyle olunca çok zorlanıyor.uğurun acilen orta sahadan forvete yardımlarda bulunması lazım.defansımız taş gibi metalist başka bir türk takımıyla oynasaydı rahat 5 tane gol pozisyonu bulurdu...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu korkak futbolla Ertuğrul Hoca nasıl zevkli bir futbol izlettirmeyi düşünüyor merak ediyorum açıkçası. Maç 0-0 iken ikinci yarıya insan Bobo'yla başlar. Objektif olmak lazım bence.İLk yarıda adamalrın penaltısı yendi,attığımız golde açık ofsayttı.Deplasmnda 43.000 kişinin önünd emaç yapacağız.Benc eikimiz biraz zor gibi.Tabi ki Holosko faktörü devreye girecekir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gol yemeden kazanmak onemlidir boyle maclari takimin ve bu sistemin en onemli adami islemiyor besiktasin kotu oyunu bundan oldu bu macta delgado durdu resmen ugur geldiginden beri en kotu oyununu oynadi sanirim telloda cok kotuydu metalistte fena bi takim degilmis ama biz bunlari ordada yeneriz delgadonun biraz daha hareketlenmesi lazim nobrede tek forvet falan olamaz bu takimda top tasiyamayan adamdan tek forvet olmaz iki tarafinda kacan golleri vardi bizim son paslar biraz daha olumlu olmali 4 5 1 oynuyoruz orta sahamiz yinede bosaliyor bunada bi care bulunmasi lazim bu sistemde devam etmeliyiz zamanla hersey yerine oturacaktir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maçın son 15 dakikasını seyrettim ve seyrettiğim bölümde Metalist tek kale oynuyordu.Ertuğrul Sağlam maçtan önce futbol ziyafeti sunacaz dedi ve okuduğum yorumlarda maç boyu kötü oynadığımız izlenimi aldım.Neden korkak oynatıyor bu takımı anlamış değilim.Hadi güçlü bir rakibe karşı oynarsın kabul ama Metalist gibi takıma karşıda bu oyun oynanmazki.Sanırım Ertuğrul Sağlam hala Kayserispor'u çalıştırdığını sanıyor.Son dakikalarda öldük öldük dirildik.Bu sistemde az gol atıp az yeriz.Ama büyük maçlarda işimiz zor.İnşallah Ertuğrul Sağlam bu sistemden vazgeçer.Rövanş maçına gelince.Bence orada daha rahat bir galibiyet alırız gibime geliyor.Rakip gol için saldıracak ve Holosko'ya gün doğacak.İnşallah deplasmandaki maçı da kazasız belasız atlatıp guruplara kalırız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acayip sinir oldum... Takımda zapo ve cisseden başka kimseyide beğenmedim... Sanki sahaya mahalle maçı yapmaya çıkılmış havası vardı... Adamların basit bir takım olmadığı zaten belliydi... Haftasonu d.kievi 2-1 yenmiş bir takımdan bahsediyoruz.. Orada işimiz gerçekten çok zor hele ki bugünkü gibi bir futbolsuzlukla hepten zor...Allahdan gol yemeden alınmış bir galibiyetimiz var ( her ne kadar gol ofsayt olsada ) ... ama orada mutlaka bir gol bulmalıyız yoksa tur hayal olur...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok kısır bir maçtı karsımızdaki takımı cok basite aldılar ve karsımızdaki takım kendi liginde 5 te 5 yapan bir ekip ayrıca buraya kadar gelen hiç bi takım kolay lokma değildir umarım deplasmandada aynı skorla yener gruplara kalırız! ve sunu bi kez daha sölüyorum hocam bu iş sericle tello ile yürümücek tamam ibo yu oynatmıon o zmn genclerden birine emanet et sol bek ki ki tello önünde oynasın tello geride oynadıkca bize yararı olmucak aynı sekilde sericinde umarım ilerleyen günlerde hoca bunların farkına varır bir gence teslim eder formayı ve eminm kçkmeceli serdar özkan gibi formayı kmslere teslim etmez!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |