![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Keşke canla başla oynayınca çok koşunca 3 puan verseler , Nobre nin sayesinde namağlup şampiyon olurduk...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| | |
| | #2 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boboyu da tek basına konyada gorduk ıkısını aynı anda oynatsın dıyoruz ıkısıde tek basına bu kadarını yapabılıyor yoksa boboya kotu demıyoruz | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobrenin gol atması için kanatların iyi çalışması ve yanına bir forvet gerekir tek başına adam ne yapsın adam defanstan top çıkarıp karşı kaleye koşuyor bukadar enerji kaybı ile bir iş yapamaz ona yardımcı olacak biri yok yada bu sistem nobre ye ters
__________________ . | ||
| | |
| | #4 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kimse bedava oynamıyor bu takımda bişeyler için ter döküyosa karşılığını isteyecek tabi.her maç banko oynayan ve bütün gücüyle mücadele den bir nobrenin , 1 hafta oynayıp 2 hafta oynamayan delgadodan daha az bi ücret alması adil değil tabikide.hakkını istemesi suç mu yani. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Top alıyor, top veriyor, servis yapıyor, çok teknik olmasa da iyi top saklıyor, ayağındaki topu boşa harcamıyor..Bu sadece futbolcu özellikleri..Savaşması gibi bir gerçek var ayrıca..O çok özel bence.. Tek zaafı basit goller kaçırması diyor herkes ama ben attığı gollerin de okadar kolay goller olduğunu düşünmüyorum.. Nobre hertürlü gereklidir bu takıma.. Konu İbodaca tarafından (18-02-2009 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | antep karsısında çift forvet oynayınca nasıl bir verim alıcaz bakalım insallah macı alırız nobrede gol atar | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |