![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim sivasla aramızda mı olmuştu böyle bir durum geçen sene tam hatırlayamadım ama zaten o zaman kuralın seneye değişceği söyleniyordu ersun ezberden gitmiş biraz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | yav sanki averaja bakilsa ne olacak bizim averajimiz kac her mac zorla 1 gol atiyoruz yada atamiyoruz....yada sanki bu futbolla trabzonu yakalayacagimizimi düsünüyorsunuz benim korkum 6 puanlik fark lig sonunda 16 olmasin tek dilegim eger seneyede denizli kalacaksa( bu benim icin bir kabus olur ) insallah avrupa kupalarina gidemeyiz eger gidersek rezil oluruz kesin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ts bu oyunla 4. olur ancak kaç haftadan beri balık puanlar aldılar geçsinler ikili averajı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir şeyin olduğunu biliyordum, beraberliklerde işlemiyor bu kural...Ama herkez aynı şeyi söylüyordu, ikili averajda geçti Ts diye, ses soluk çıkmayınca kimseden bende öle sandım, sonunda böyle bir haber çıkmış, iyi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fenerbahce 1-0 Besiktas Besiktas 2-1 Fenerbahce Ikili averaj esit mi oluyor yoksa Fener geciyor mu? Yoksa beraberlikte bakilmiyor mu ikili averaja?
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hele biz aradaki puan farkını kapatalım da gerisi kolay | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |