![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bak güzel kardeşim, wikipedia dışardan isteyen herhangi bir insana tarafından editlenebilen bir bilgi sitesidir. bunu biliyorsundur heralde. ayrıca futbolcuların istatistikleriyle ilgilenen ve ciddi siteler vardır. transfermarkt gibi. ben bunlara inanırım. ayrıca tekrar yineliyorum tello sportingin banko oyuncusu veya taraftarının sevgilisi falan değildi. sol bek de tello'nun asıl mevkisi değildir. tello önceklikle orta sahanın solunda, ondan sonra ortasında, forvet arkasında oynar ondan sonra sol bek gelir. sağ kanat bence hiç olmaz denizlinin ısrar ettiği gibi. çünkü sağ çizgiye inemez. ama ekrem sol da sol çizgiye kadar iner ve sol ayağıyla da ortasını yapar veya sağ ayağıyla da şutunu çeker. ekremden sol kanat yaratılmaya falan çalışıldığı yok. adam 27-28 yaşında ve zaten mevkisi "orta sahanın sağı ve solu". antepte de sol açıktı. alsınlar bu sol açığı kardeşim tamam kabul. mısırdan tello'ya yabancı arap yedek alsınlar. sezon sonu üzülmez de gidince sağ kanat dediğin ekrem sol bek oynar alternatifi de tello olur. çok mantıklı değil mi? | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
kaynak: transfermarkt.de ya aslında benim tartışmak istediğim tello'nun kariyeri değil. tam tersine sol açık mevkimizde tello gibi banko bir adam ve ekrem dağ ve serdar özkan hatta genç aydın gibi elemanlarımız varken transfere ne gerek var? (tello'yu da ayrıca çok beğenirim ama orta sahanın solunda ) asıl ihtiyacımız olan sol beke iyi bir alternatif ve tello da solbek oynayamıyor. iddaam budur. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Katılıyorum abi..Öncelikli ihtiyacımız sol açık değil elbet..Bir ton alternatif var bence de.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Tello'yu rahat bırakalım bence ![]() Biz yerli sol bek, sağ bek alternatiflerine bakalım. Ve tabii ki ligden alınabilecek oyunculara. Mehmet Topuz, Murat Ceylan, İsmail Köybaşı, Orhan Şam, Abdurrahman Dereli... Sezon sonu gs Orhan'a imza attırırsa üzüleceğim ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rodrigo tello 101 lig 12 de avrupa macina cikti sporting lizbonla lequipe fr nin sitesinden baktim simdi bu sitenin istatistikleri dogrudur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() wikiye edit yapıldığını biliyorum ama inanmadığım konular transfer haberleri falandır bilgi olarak genelde yanlış şeyler girilmez bugüne kadar ciddi araştırmalarda hiç yanlış şeyler yazdıklarını görmedim. Ayrıca football manager oynar mısın bilmem ama dünyadaki bir çok menejerle gözlemciyle falan ortak çalışılıp ortaya çıkarılan bir oyundur. Ve zaten dünyadaki bir çok ünlü menejer de bu oyunla haşırneşirdir. Neyse orda da baktım yukardakine benzer bi kariyer kaydı vardı. wikideki de transfermakt deki de tam olarak doğruyu yansıtmamış ben de anlamadım. Ama şunu sana kesinlikle söyleyebilrim ki 44 maç oynayarak bi oyuncu 6.5 sezon bi takımda asla kalamaz ![]() ![]() neyse tello nun tam bir bek olmadığını ben de söyledim önceki yazılarda ama tello açık da değildir. Bence de en ideal yeri sol kanattır ama defansif olarak da oynayabilir bu oyuncu benim itirazım bu noktada zaten. Sen ekrem i sol açıkta oynatıyolardı diyip duruyorsun ben de tello yu lizbon sol bekte oynatıyordu diyorum sen böyle bir savunma yapıyorsan bana da karşı olmaman lazım. Ben bu adamı alsınlar demiyorum kesinlikle adam eksiltebilen hızlı bileklerine hakim bir açık oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşündüğümü söyledim. Bu bu adam mıdır bilmem ama. Ben bek e ihtiyacımız yok demiyorum ama bjk nın defansif sorunlardan önce ofansif bir sorunu yok mu arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum ?? ve bizim ofansif olarak asıl sorunumuz da adam eksiltebilen oyuncu sayımızın azlığıdır. Delgado dışında bana seri adam geçebilen bi oyuncumuzu söyler misiniz ? Holosko bile değil buna cevap çünkü holosko önünde boşluk bulursa etkili olabilen bir oyuncu. Bileğine hakim hareketli bir açığa kesinlikle ihtiyacımız vaaarrrrr. Ekrem bu işi az çok yapıyor belki ama sadece ekrem e bel bağlamak da son derece saçma seneye avrupada bunun acısını çok çekeriz ekrem sadece türkiyeyi idare edebilir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bide bu shikabalaya gelelim valla videolarina bakarsan roneldinhodan daha iyi gibi duruyor ama zamalekte top oynamaya benzemez bu isler ama 1.5 milyon dolara denenir bu futbolcu bence yasi kac bu arada bilen varmi acaba
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
mehmet topuz alınamazsa yerine murat ceylan olabilir. orhan sam da iyi bir oyuncu hem de kendisi bjkli diye biliyorum, sağ beke iyi bir alternatif olabilir. ama alınmasa da öyle çok üzülünecek bir oyuncu da değil doğrusu. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 2004 2006 arasi yunanisrana gitmis paoka yasi 22 yaziyor valla uygundur ayrica sol acik falanda degil forvetmis adam
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |