![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sol açık değil de sol bel beke adam almalıyız...Tello'yu orda denedik ama olmadı, hem hücumlara katılan hem de savunma yönü iyi olan bir sol bek alınmalı mutlaka...Tello ve o alınacak yabancı götürür sol kanadımızı, Aydın da oynar zaten seneye...Emre Özkan'da var...2 yabancı, 2 genç yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak işte o dediğin adamlar alınırsa kesinlikle süper olur ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bende fazla yabancı alınmasını istemiyorum. Hatta hiç alınmayadabilir. Kadromuzda geniş olduğuna göre, az ama öz direkt oynayabilecek oyuncuların alınmasından yanayım, katılıyorum yani fazla transfere gerek yok. Caner gelmeyeceğini söylemişti Türkiye'ye. Mustafa Denizli de gurbetçi bir sol bek ve kaleciyle görüştüklerini. Gerçi kendisi giderse transferin yalan olma ihtimali de var.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rodrigo tello 101 lig 12 de avrupa macina cikti sporting lizbonla lequipe fr nin sitesinden baktim simdi bu sitenin istatistikleri dogrudur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bide bu shikabalaya gelelim valla videolarina bakarsan roneldinhodan daha iyi gibi duruyor ama zamalekte top oynamaya benzemez bu isler ama 1.5 milyon dolara denenir bu futbolcu bence yasi kac bu arada bilen varmi acaba
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 2004 2006 arasi yunanisrana gitmis paoka yasi 22 yaziyor valla uygundur ayrica sol acik falanda degil forvetmis adam
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yok be Besikyas almaz bu adami.. Solbek lazim bize. Caner veya Malik Fathi olabilir..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | o konuda haklısın takımda kesinlikle ileriyle geriyi birbirine bağlayacak guinti tarzı bi oyuncu eksikliği var bekler de iyi durumda değil ve transfere ihtiyaç duyuyor. Ben zaten bunlara karşı değilim abi benim ek olarak sölediğim açık oyuncusuna da ihtiyacımız var açık maçık demiyim daha doğrusu. Kanatlardan direk içe katedebilecek çevik ve tekniği yüksek bir oyuncuya ihtiyacımız var. ama doğru delgado ve yusuf gibi oyuncularla da yola devam edilir mi oda soru işareti oraya dediğim gibi bi oyuncu alıp ona pas servisi yapamamak da komedi olur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aslında senin istediğin adam özer hurmaci.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |