![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben hala hakandan yanayım arkadaslar rustu nası guwen werıo sıze hala ınanamıorum gecen sene lıwerpol macını cıkarın( o gun rustude olsa degısen bısı olmasdı adamların wurdugu ıcerı gırdı) rustu hakandan daha cok hatalı gol yemıstır bende yemın ederım kalede rustu warken rahat olamıorum dıken ustunde oturuorum ne zaman hata yapcak dıe hakanı bu kadar agır elestırmeyın bence gecen sene basında gorduk ne kadar yeteneklı oldugu unutmayalım onun sayesınde katıldık uefaya we emınm sherıff macında rustu oynsasa bız onlara deplasmanda yenılırdık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
tamam da bana rustunun geldıgı gunden berı aldıgı bı mac solermısınız benım aklıma sadece bı trabzon macı gelıo o kadar ama tamam rustu ıı kalecıydı zamanında gecmısle yasamayalım arkadaslar hakanda ben potansıyelı goruorum we ustunde durulmasından yanayım sen o adama o formayı emanet olarak bı mac werırsen ne kadar werım alırsın muamma zaten hakanın performansı rustu sakatken cok ııydı ne zaman rustu sakatlıktan dondu klubeye oturdu hakanda kaleyı rustuye emanet etcekler dedı kafasında kurdu o zaman basarı gelmez belkıde terımın en buyuk ozellıgı oyuncularına guwenmek we bunları onlara fazlasıyla hıssettırmek ( zaten tek ozellıgı) rustu bu yıl ıı tamamda zaten bu sawunmayla kolay kolay pozısyon wermıoruz o yuzden rustu ıı gıbı gozukuo aynı ılk maclarda delgadonun sansa attıgı gollerden snra gozlerı boyadıgı gıbı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
galatasaray macında bırı penaltıdan bırıde olmayan kornerden bı gol yedık marsılya macında hakem dıattaya yapılan faulu wermedıgı ıcın dısarı cıkan toptan golu yedık dıerıde yıne dıattanın hatasınadn yedık hakanın yapacagı bsı yoktu denızlı macında yedıgı hatalı gollerde aynı rustunun yedıgı gollerın fotokopısıydı kornerde cıksam mı cıkmasam mı teredutunde bulundu 1 adım attı ardından wazgectı 2 adım gerı adım attı golu yedık. ıı ızlemıs olsaydın hakanın ılk oynadıgı gunden berı yan ılk maclarında yan toplarının ne kadar ıı oldugunu gorurdun ama efed rustunun sakatlıktan donmesınden snra beraber antremanlarda sanırım rustuden bunu kapmıs olmalı kı aynı rustu gbı dawranmaya basladı. pekı rustunun porto macında yedıgı 2 sacma golu marsılya macında 35 metreden yedıgı gollere bısı demıosun. Suan sawunmamız ıı pek falza acık wermıoruz bu yuzden kalecıye pek ıs dusmuo ama onumuzdekı maclarda sawunmamızı delemeyen takımlar uzaktan sutlara yoneldıgınde gorecem sızı bakalım hala rustu ıı kalecı mı olacak...
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() | ![]() |