21-09-2008, 13:44
|
#20 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı
bence iğrenç ötesi bir forma o. bizde olduğunu varsayarak söylüyorum arma harici hiçbir şey satın almamı sağlamazdı. hiç beğenmiyorum, zaten her kulüp alternatif renkle, farklı bir forma çıkarıyor. kendisiyle özdeşleşen formaları, forma renklerini geri planda bırakıyor. bu devirde bu işten bu şekilde para kazanılıyor. ama Beşiktaş farklı olmak zorunda, çünkü değerlerine sadık bir kulüp olarak kalmak zorundayız.
marka olayına gelince, ayakkabı, eşofman vs her türlü alışverişte umbro ? adidas ? kıyaslamasında tercihim adidas olur. formayı da diğer ürünlerindeki kalitede yapacaklarsa ne ala. ama diyorum ya böyle olmaz. kalitenin yanında, görünüm de önemli.. Önümüzde trabzon örneği var, öyle olacağına umbroyla devam edilsin. neticede para sadece markasına ödenmeyecek. | bak eger endustrıyellesen futbol dunyasında yerımızı almazsak eger zaten gerı kaldıgımız fener ıle galatasaraydan ııce kopar bı sure sonra trabzonun dustugu duruma duserız chelsea manu arsenal karsısında lıwerpoolunda yaptıgı gıbı gunun kosullarına ayak uydurmamız lazım nıe bız degerlerımızı adıdas forma gıyınce koruyamıomuyuz? o formayı gıyınce bazı ınsanların tabırı ıle tıkky olup ozumuzden mı wazgececez? besıktas taraftarı en ıı haketmıomu? kaldıkı adıdas bıze ıkıncı sınıf forma yapcak olsa bızım pesımızden kosmaz ha eger bız deseydık adıdasa bıze zorla forma yap dıe o zaman dedıgın dogru olurdu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |
| |