![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yah valla ilk yarı pek zevkle isleyemedim, bilmiorum ama görüntüleride islemek lazım. statta çoğu pozisyonu kaçırıosunus... Defans taş gibi yah böyle ligin en az gol yiyen takımı olarak bitirebilebiliris,umutlanmamak elde deil : )
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
walla ben tw den ızledım hemde ozetını ızledım ılk 15 dk 3-4 olabılırmıs sans yanımızda olsa. ozetlerde antepın ılk yarıda sagdan bı sutları war baska pozıyonu yok gostermedıler yanı ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | senin turden arkadaslara herzaman soyledigimi soyleyeyim sana eger maci statda izliyorsaniz yuzunu sahaya donuk olsun evde izliyorsaniz televizyona ilk 8 dakika icinde 3 4 0 olabilirdi mac
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya yüzün stada dönük olsun çok güsel bi öğüt saolasında : ne kadar izlesende göremessin pozisyonların hepsini bu bir.. ikincisi ne diyorum ligin en az gol yiyen takımı oluruz diyorum ;yani defans taş gibi ama ileriye çıkarken sorun yaşıorus diyorum... ilk yarı da zaten ilk 10 dakika bastırdık sonra durulduk. benim kısır futbol dediğim yerde o kısımda oldu. ( 'senin türden arkadaşlar' da çok komik olmuş ama neyse bak keyfine )
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ya 90 dk a topla bız oynucaz dıe bısı yok bıras da rakıpler oynasın dımı ama antepten ıstanbula kadar gelmısler hep bız oynasaydık topla ne bıcım mısafır agırlıosunuz dıe elestırmezmıydı yorumcular=) adamllar 450 pas yapmıslar bunların 350 sı kendı sahalarında=)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |