![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hakeme takılmamak gerek biz futbolumuzu oynayalım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabii biz iyi oynarsak hakemi de yeneriz ama şöyle de bir sorun var hakemin kararları da önemli mesela gol atarsın ofsayt der misal yani sonra da kanser eder adamı işte bünyamin gezer o cinsten bu maçta kanser eder bizi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nefret ettiğim bir hakem...Maç öncesi iki korkum var, birincisi malum Bünyamin Gezer ! diğeri de Denizli'nin nasıl bir anlayışla çıkacağı...Denizli doğru bir anlayışla çıkarsa ve de futbolcular Ts maçındaki gibi hırslı, kazanmak için bir şeyler yapmaya çalışırlarsa Bünyamin Gezer'i de sahaya gömebiliriz, ama umarım buna gerek kalmaz, çıkar adam gibi maçını yönetir...Puan kaybına tahammülmüz kalmadı, eğer bir puan kaybını daha hakem yüzünden yaşarsak çok kötü şeyler olabilir artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah adil bir maç yönetir de bizi şampiyonluk hayallerimizden etmez başarılar diliyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beklediğimden iyi çıktı Bünyamin Gezer. Fakat yan hakem maçı rezil etti. 2 net gol poziyonunu (BOBÔ) ofsayt diyerek kesti. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Rustuye sari kart vermeside yanlisti bence.. Neyse IBBe macinda yok.. Aslinda Toraman felanda yiyip hacettepe macinda oynamasin..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hakem orta bir oyun yönetti ama sivok penaltı ve sarı kart görmeliydi yan hakemin bazı ofsayt hataları oldu rüştüye verilen kart bence doğruydu ama her takıma böyle kolay kart çıkıyormu hayır ama yinede doğru bir karttı hakem çok heyecanlıydı her maçı böyle yönetiyormu bilmiyorum ama kesin verdiği bir karar varsa oyunculara çok sert tepki veriyor bu otorite değil bi fazla heyecandan kaynaklanıyor onun dışında bende hatası yoktu ikili mücadelelerde doğru kararlar verdi çoğu zaman
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |