![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bu takımı ilk maçtan önce hafife almak mümkündür. Ama ondan sonra değil. İnönü'de zor bela yenip, Ukrayna'da formalite maçına çıkar gibi çıkmak affedilemez. Ertuğrul Sağlam'ın o maç için takımı iyi hazırlamadığına inanıyorum hatta kendisinin iyi hazırlanmadığına da. Her neyse.. Gitmesi hayırlı oldu, zerre kadar pişmanlık duymuyorum git dediğim için.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa bırakın allah aşkına şimdi de ertuğrul sağlamcı mı olduk?? kalsaydı çok mu farklı olcaktı..bence aynı durumda olurduk..hatta daha kötü bile olabilirdik...takımı korkak oynatıyor denilen de ertuğrul sağlamdı..şimdi keşke o olsaydı mı dicez yani..??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aynen.. hatta legrotaglieyi tanımadığını söledi.ama diatta ve higuani çokmu tanıyoduda aldırdı merak ediorum..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kimse 4 yememizi savunamaz.Metalist iyi bile olsa biz ukraynada turu geçmeliydik. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya kim ne derse desin ertuğrul sağlamın gitmesi çok doğru bir karardı korkaktı hangi derbiyi hangi avrupa maçını kazdık onunla söyleyin bana denizli her maç farklı kadro kurmasa herşey daha farklı olucak ama artık yapçak bşy yok sonuçta denizli ertuğrul sağlamdan daha iyi diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet, birde mal hakan 40 metreden o golu yemeseydi turu gecerdik biz.. O gol bizi darma dagan etti!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ertuğrul hocaya yeterince güvenilmedi demirören kafasına koymuşdu ertuğrulu göndermeyi çünkü aklında denizli vardı ligde iyiydik gönderilmesi için tek bir neden yokdu ama uefa kupasında elenmemiz ertuğrulun ayrılma bahanesi oldu
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | büyük takımların büyük hocaları olmalıdır bu denizli demiyorum ama ertuğrul hiç değildi
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |