![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben ertuğrul iyi demiyorum ama denizliden çok daha iyiydi diyorum şu ligde kesinlikle uzak ara lider olmamız lazımdı ama bu beceriksizlerle olmuyor işte 1-0 olsun bizim olsun diyoruz her maçta
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haklisin.. Birde Hakan orada 40 metreden gol yemeseydi turu gecerdik biz.. O gol takimi bozdu, yoksa o gole kadar Kharkiv oyle ahim sahin oynamiyordu!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ertuğrul bizi avrupada rezil etti o oynattığı futbolla...bide kalsamıydı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ne rezili ya adamlari yalnizca biz yendik yalnizca biz gol attik...iyi ozaman metaliste elenen her takim t.d kovsun ...sacmalamayin ya Besiktasli adam gibi bir adami gslimi fenerlimi oldugu belli olmayan 100 sene önceki futbol anlayisi olan birisine degsiyorsunuzya helal size...ben kiyaslamam bile hic olmassa ertugrul hoca yönettigi bir takimi küme düsürmedi denizli gibi.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |