![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçın ilk yarısında hakkaten çok kötüydük ve eğer antepin penaltısı verilseydi ayrıca betonun boş kaleye atamadığı toplar gol olsaydı şu an takımımız çok iyi önümüzde kimse duramaz gibi laflar edemezdik... Ancak 2. yarı takımın kazanma azmi hoşuma gitti ve çok top kaybı yapan S.Özkan yerine zaponun oyuna girmesinden sonra takım pozisyonda vermedi bu son derece güzeldi... Ancak kazanmak güzelken nasıl daha iyi olabiliriz eleştirilerini yine yapmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü ilk yarıda koca bir 45 dakika yokları oynamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uyanıs mı dirilismi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yarı berbattı. 2 nci yarı hareket geldi oyuna. iyi bir futbolla 3 golle 3 puanı aldık. Fakat Serdar Özkan ve Cisse bu takımda nasıl forma giyer anlaşılır gibi değil... Nobre-Tello ve F.Enst ' e alkışlar... Güzel bir mücadele sergilediler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | takimi hic begenmedim sadece ileri sisirerek top oynadik resmen nerde trabzon macindaki besiktas nerde antep macindaki besiktas antep macindaki enbuyuk sansimiz murat oldu eger ilk golde bosa cikmasa o gol olmazdi ayrica o sokla 2 yide yediler o dakikaya kadar tekbir atak yok buldugumuz pozisyonlarin hicbirisi organize bir atak ve gol pozisyonu degil bunlara dikkat etmek lazim topla oynama yuzdelerine bakin yuzde 54 antep 46 besiktas besiktas bu degil daha iyi top oynamaliyiz su topu yere indirmeyi ogrenmeliyiz macta 4 adamimiz iyiydi 1. ernst 2. nobre. 3. cisse 4. bobo ernst mukemmel bir oyuncu tek kelimeyle su topu eger sisrmek yerine defanstan oyun kurarak baslarsak ernstin goz alirligi 2 kat daha iyi olacak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi takımı övmemişimki zaten.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayrica attigimiz 3. goldeki kosulara bakarsaniz neden cift forvet oynamaliyiz herkez cok iyi anlar sanirim ve serdar ozkan delirtti beni resmen ernst e atmadigi bi top varki kahvede masayi kiriyordum az daha sinirden
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | IBBe bize ters gelen bir takim insallah yeneriz Inonude ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |