![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre harika ernst harika. Serdar gökhan lezalet. Taktik iyi macdan görünenler bunlardı. ama oyuncu secimnde hatalar var. İlk yarı bizim kalemizi ilahi gücler korudu..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ilk yarı çok kötüydük ama ikinci yarı kıpırdandık ve bu kıpırtı yetti ama her zaman bu olmaz daha iyi oynamlıyız yani gökhan zanı eleştiren bazı arkadaşlar olmuş onu eleştirenlerin başında ben geliyordum ancak son 3-4 maçtır gerçekten iyi oynuyor yani bilmiyorum ama onun aleyhine konuşamıyorum bilmiyorum bu benim düşüncem tabiki
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence macin dönüm noktalari ilk yarida antepin penaltisi verilmemesi bide ilk yarinin bitiminde dakikalar kala betonun bos kaleye atamadigi bir pozisyon.....eger bunlar gol olsaydi suanki halimizi hic düsünmek bile istemiyorum.... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Haticeye değil neticeye bakıcaksın. O gol olsaydı şöyle böyle olurdu diyosan Fener,Gs, Trabzon ve daha biçok maçımızdaki bizim girmeyen pozisyonlarıda konuşun bu ne saçma mantıktır ya. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Neticeye sevinip Hatice'den dersler çıkarmamız gereken bir maç oldu. Trabzon maçı tesadüf müydü ya da Trabzon çok kötü olduğu için mi biz iyi göründük diye kafamda soru işaretleri vardı dünkü maçta cevabını aldım. Antep Trabzon'dan daha çok mücadele etti ortasahayı bırakmamak için, ilk 45 dk adamların net pozisyonları ve tartışmalı bir penaltısı vardı. İkinci yarı ise kornerden gelen erken gol Antep'in direncini kırdı. Gol gelmese ya da gecikse kazanmamız zor olurdu bence. Takıma haksızlık etmek istemem ama dünkü galibiyetin şansımızın da yardımıyla kazanıldığına dikkat çekmek isterim. Tabiki çok sevindik 3-0 iyi skor fekat oyundan dersler çıkarmamız gerektiğini de unutturmasın bu sevincimiz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deplasmanda gol yemeden 3 gol atıp kazanmak çok iyidir kaldıki ikinci yarı resmen rkibi ezdik daha neyi tartışıyorsunuz ne yapsalar yaranamıyorlar adamlar size illa 10-20 golmü atmaları lazım DİKKAT HALI SAHA OYNANMIYOR VE DEPLASMANDAYDIK bırakında adamlar evinde oynasın deplasman fobisi olan bir takımdık 3-0 kazandık yok takımı beğenmedim yok öle yok böle çıkın siz oynayın ozaman daha ne bekliyorsunuz bilmem fb,gs,ts, maçında üstün oynayan bizdik ama hep biz puan kaybettik bunlar konuşulmuyor takım gol yemeden kazanmış bu tartışılıyor kaldıki bu takım 2-0 geriyede düşseydi bu maçı alırdı adamlar bir pozisyo kaçırış yok gol alsaydı diyorsunuz Nobre haftalardır kaç tane kaçırdı eğer yarısını atsaydı şimdi 30 golü olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç bir şekilde memnun olmuyor taraftarımız..iyi oynarsın kötü sonuç alırsın,bana sonuç lazım derler..kötü oynayıp kazanırsın,aaa şansa kazandık o olsaydı bu olsaydı derler..çok garip..Orası Antep deplasmanı el insaf..Kolay maçlar değil arkadaşlar..4 aydır Deplasmanda kazanamayan,Herhangi kötü bi sonuçta yarış dışı kalacak bir takımın oyuncularının stresini,psikolojisini bir düşünün..Buna rağmen çocuklar çok ii mücadele etti.. Antep dediğin takım bana göre TSL de en iyi futbol oynayan takımların ilk 3 üne rahat girer..Şu saatten sonra alacağımız her 3 puan ligde potada kalma özellikle moral ve motivasyon açısından çok değerli.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |