![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Memnuniyet konusunda farklı düşünmüyoruz eminim. İki noktada memnun olursunuz ya da olmazsınız: 1- Skor: 3-0 ... Ben bu skordan memnun değilim diyecek kimse çıkmaz sanırım. İçerde dışarda rakip kim olursa olsun bu skor iyi skordur. 2- Oynanan futbol... İşte bu nokta ben memnun değilim diyenler çıkabilir ki zaten çıkmalıdır dünkü maçtan sonra. Testi kırıldıktan sonra yol göstermenin manası olmaz. Galipken eksiklerimizi görmek önlemler almak zorundayız. Ben kendi adıma yazımda da belirttim zaten zor deplasmandı evet ama söylediğim noktalarda talih de bizden yanaydı bunu görmek gerek. Belediye maçında tersi olursa sizlerden de belli yorumlar geleceğini düşünüyorum. "Halı saha değil deplasman..." ya da "Madem öyle çık sen oyna..." sözlerini sizin de inanarak söylediğinizi sanmıyorum, şayet öyleyse futbol kritiğinin hiçbir manası olamaz. Oyuncuların stresi konusuna ise hiç katılmyorum bu konuda Hoze Morinyo'nun sözünü hatırlamanızı tavsiye ederim. Benim söylediğim şey son derece açık. Çok iyi skorla deplasmandan galibiyetle döndük sevincimiz büyük lakin bu maçı kazanmış olmamız maçın özellikle ilk yarısını bize unutturmasın. Talih kuşu haftaya Belediye'nin başına konarsa dünkü futbol bizi kurtaramayabilir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk yarı organize olamadık, sürekli top şişirdik ileriye doğru her zamanki hastalığımız bundan vazgeçmemiz lazım, ikinci yarı daha toparlanmış bir görüntü verdik yine de organize atak yoktu diyen arkadaşlar var ne diyim el insaf ... bu arada nobre düşmanları türemişti demiştim o insanlar biraz insafa gelmiştir belki dün akşamki maçtan sonra, nobre'nin son vuruşları olmayabilir çok gol kaçırıyor olabilir ancak takım oyununa katkıları inkar edilemez, bunun dışında ernst oldukça iyiydi, i.toraman da beklemediğim kadar çok hücuma destek verdi, teknik kapasitesi sınırlı olduğu için iş ortaya ya da adam geçmeye geldi mi baya zorlandı ama yine de oyuna katkısı iyiydi, g.zan da düzelme olsa da yine de zapo bir şekilde bu takımda oynamalı sivok da hatalar yaptı g.zan ile sivok'un uyumlu olmadığını düşünüyorum, i.üzülmez bişiler yapmaya çalıştı, cisse ve serdar özkan'ın bu takımda yeri yok, cisse ikili mücadelelerden kaçar olmuş hoca serdar özkanda da çok fazla ısrar ediyor, genç yetenek olabilir ama bence serdar hiç gayret göstermiyor, acilen bu işe bi çözüm bulmalı, erkan zengin mi olur artık başkası mı bu sağ kanat problemi başımızı çok ağrıtacak, tello da bariz bi form düşüklüğü aldı başını gidiyor, O'nun muz ortalarını adam geçişlerini özler olduk ancak yine de duran topları iyi kullanıyor, ts maçından sonra bi arkadaş tello'nun ortalarına laf etmişti inş. dün akşamki maçı izlemiştir, duran topları öle yerlere attı ki kaleci ile defans ne yapacaklarını şaşırdı, galibiyetin devamını getiririz inş.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bence yorum budur..Özet budur..Bravo abi.. "Nasıl daha iyi olabiliriz?" ya da "Takımın eksikleri, hocanın yanlışları, fanatizmin görmemize en olduğu gerçekler" gibi şeylerden bahsedenler boş konuşuyor gibi değerlendiriliyor burda ve bir çok yerde.. ![]() "Önümüzde kimse duramaz" tezi umarım çürümez...Yarın brgün Sivas deplasmanı, İçerdeki Kayseri maçı ya da derbiler zorlayacaktır bizi..Şimdi "Nasıl daha iyi oluruz ? " sorusunu sormazsak; hemen şampiyon ilan edersek kendimizi bu maçlarda çok sıkıntı çekeriz.. Antep zor bir deplasmandır fakat biz de büyük takımız..Kazanmak güzel ( iyi oynamamamıza rağmen ) ama çok da abartılmamalı yani.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse merak etmesin haftayada belediyeyi ezip geçecez inşallah oyun maksimum olmayabilir ama yinede biz bu sene götüreceğiz önüzde olan hiç bir takım son 3 haftadan beri iyi değil ve balık puanlar aldı bu gerçekleride göz ardı etmeyelim
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (21-02-2009 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |