![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | M.A.F Lı günleri yaşamayanlar yorum yapmasın lütfen.Size küçük bir örnek vereyim M.A.F zamanında feneri 3-0 yenince feneri yendik saymıyordum , feneri yenmek için 5 atmamız gerekiyordu.4 ncü haftada bu şekil yorumlar komik oluyor.Tamam takım şu an iyi gidiyor ama antep maçında ilk yarıda yediğimiz baskıdanda utandım bunu atlamayalım.İlk 8 dakikadan sonra antep tek kale oynadı...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. Konu JönTürk tarafından (23-09-2008 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
| asi ruh ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ yine düştük sevdamızın peşine simsiyah gecelere inat. yılmadan,usanmadan, sitem etmeden en saf halimizle aradık beyazımızı bir an olsun teredütt etmedik sevdamızdan bırakmadık beyazımızı kirli ellere bir ana yüreğiyle koruduk kötülüklerden | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |