![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhan diyince bugun ne kadar ısteklı oldugunu gordum gecen macta omzundan sakatlanıp oyundan cıktı bu hafta sakat olmasına ragmen kafıleyle sıvas macına gıttı oynamayacak olmasına ragmen sırf orada olmak ıcın bu benı mest ettı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | o bizim messi miz...ya anlamiyorum nobre cok kosuyor diye begeniyrsunuz ama serdar onun kostugunun iki kati kosuyor begenmiyorsunuz...tamam biraz bencil ama oda kendini göstermek istiyor genc daha...bence her mac oynamali nezaman ne yapacagi belli olmuyor ....ve cooook daha iyi olacagina inaniyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok pozisyon harcadı. 2 mac iyi oynadı sonra gene eski serdar. Erkan oynamalı artık
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar düzeltemiyo kendini, pas vermemeyi çalım atmayı önemli bişey sanıyor... onu da doğru düzgün yapsa eyvallah ama onu da sonunda batırıyo.... bir süre yedek kalması aklını başına getirir bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdarın esas problemi kesinlikle çalım hastalığı oynadığı futbolda ince işçiliklerden ziyade biraz basite kaçsa pas vermesi gereken yerde paslarını çıkarsa faydalı olacak ama nerde zor iş varsa bunu yapmaya çalışıyor ve yararlı olacağım derken takımı baltalıyor... Ve maalesef ona olan inancım kesinlikle bitmek üzere....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence yeter artık ya.. Tigana'nın Burak'a şans verip de hiç bir faydasını göremediği gibi bizde defalarca S.Özkan a şans veriyoruz ve hatta bu adamı öyle yada böyle kaptan yapıyoruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serdarda sadece teknik var baska birsey yok.. Ne oyun okuma var, ne pas becerisi var, ne vucutu var, ne mucadele var.. Akil almaz sekilde hoca inatla ilk 11de oynatiyor ama.. Yeter hocam artik olmuyor iste!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |