![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst gercekden pro. futbolcu durdugu yeri iyi biliyor. Y.D ninn yaptıgı en iyi transfer bence. Serdar cıvıttı artık hic bir şeyi dogru düzgün yapamıyo. Erkana yerini bırakmalı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdardan artık vazgec erkan var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar Özkan bırak ALLAh aşkına şu futbolu ya.. Bir tane olumlu işin yok. Alıp gidiyorsun topu karşında 3 kişi var sanırsın Messi sin adamların üstüne gidiyorsun.. Sonuç belli hüsran... Biri bu Serdar'ı durdursun.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst tek kelimeyele süper bir oyuncu Serdar özkanda şöle sezon sonunda kiralık bir yere gitse belki akıllanır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 40 yıllık BEŞİKTAŞLI gibi oynuyor hem hücum hem defans katkıları muazzam, bence ernst transferi şeref yoksunu ahmet çakar'ın 2. bikini vakası olarak tarihe geçmiştir ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ernst tek kelimeyle mükemmel oynuyor serdar özkanın kafasını kopartasım geliyor koca maç ama onu oynatıp bide tahammül edende kabahat neyse ernst bi şut çekti o bile yeter cisse yanında öğrensin bşyler
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adamin hertarafindan resmen topculuk akiyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler Cisseye kizmamak lazim.. Ernste yalniz oynat bukadar etkili olamaz veya stoper ozellikleri olan Sivokla oynat bukadar etkili olamaz.. Cisse ile guzel ikili oldu Ernst.. Ama dogrusu bende bukadar iyi bir futbol beklemiyordum Ernsten.. Alman Baki diyen Celal Kolot nerede??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Nobre belki gol attı ama ben yinede sözleşme yenilenmemesi gereken biri. Gitsin yerine başka bir oyuncu daha faydalı olacaktır. Bobo bence değişmeyecek tek golcümüz olması gerek. Yine de Beşiktaş'ımızın aldığı galibiyetten dolayı acaip mutlu oldum... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |