![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Antep iyi oynuyor her şeye rağmen, zevk veriyorlar valla, diğer Anadolu takımlarına benzemiyorlar, şahsen Kayseri, Bursa, Ankara vs. daha çok beğeniyorum Antep'i, hücumu düşünen bir takım en azından, oyunu çirkinleştirmiyorlar asla...İlk maçta da öyleydi, 10 kişi kalmalarına rağmen süper top oynamışlardı, böyle devam ederler umarım...Bizim maçta da şanssızdılar, ama geçen hafta da biz şanssızdık ve ondan önceki bir çok karşılaşmada, bi kerede şans bize gülsün...Olur böyle vakalar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | r.betis de r. madrid i yenebilirdi.ama olmayınca olmuyor işte ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep böle denir zaten ama sonuç ahahaha BJK:3 GZNTP:0
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizde Fener ve GSyi yenebilirdik ama yenemedik ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | futbol boyle birsey iste hoca beto atsa ve hakemde calsa belki kazanabilirdiniz ama beto atamadi hakemde calmadi yapacak birsey yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |