![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ilginçtir arkadaşlar, ertuğrul bu konuyla ilgili bugün basına konuşmuş. Huzurumuzu bozmaya çalışıolar, izin vermicem diye. Bu uydurma haberi yapan lig tv, ertuğrulun bu röportajını da yayınlamıyor. Ben artık burda tamamen kasıt görüorum o zaman. Hani beşiktaşa karşı şöle bi hikaye war ya, reyting için beşiktaşın şampiyon olmasını istemiolar, hep gs fb çekişsin istiolar. Hakemler ve medya da buna çalışıyo. Baş aktör ligtv, figüranların başında erman geliyo. Galiba lig tv tutuştu ii gidişimizden, ee digitürk reytingleri düşecek. Böle bi lig ve yarışma olabilir mi? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olmayan şeyler yaratıolar. olanlarıda 5 e 10 a katlıyorlar. üzülmes ile toramanın hikayesi ... resmen nefret ediyorum taraflı ve yalancı habercilerden
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | üstümüze oyun yapiyorlar cünkü iyi yoldayiz cünkü sampiyonlugun en büyük adayiyiz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kolpaaa
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |