![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet, önümüzdeki 3 maçı alamayacaksak, Sivas'a yenileceksek şampiyonluğun Ş'sini ağzımıza almayalım zaten...Bizim şampiyonluğuumz hayal de diğer takımlarınki çok mu gerçekçi sanki...Hepsinin hali ortada işte, bi Sivas var adam gibi... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya insallah oluruz cok özledik artik sampiyonlugu ama bir bakimada istemiyorum eger sampyion olursak seneye yine denizli basimizda demirören basimizda bunlardan kurtulamayacagiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya beyler ;Denizli hiçbir zaman "26. haftada lideriz" demedi ki.. O sadece ; "Bakmayın bu kadar çok takımın liderlik mücadelesi yaptığına,26-27 . haftada bu takımların sayısı max. 2 yada 3 olur, biz de 26. haftadan sonra şampiyonluk mücadelesi yapacak olan o 2 yada 3 takımın içinde oluruz" dedi..Eğer 26. yada 27 hafta da lider olursak yada 1 -2 puanla dizilirsek bu işi koparırız gibi geliyor bana..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Şampiyon olmazsak da en fazla gidecek olan Denizli olur. Böyle bakmamak lazım.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sivas macına +9 puanla gidersek sivas bizden puan alamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | 22. haftadaki antalya-ts maçı kesinlikle 2 olmaz ![]() ![]() ben sivasında 24. haftada ankaragücü maçnda puan kaybediceni düşünüyrm..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (22-02-2009 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hesaplar tutar ve şampiyon oluruz umarım... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |