![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Servet Toramanın sayesinde milli oldu , Toraman yıllardır Beşiktaş gibi bir takımın 11 nde oynuyor ve bir gram kendini geliştiremiyor.Eğer bu pozisyonda milli olamıyorsan önce aynaya bakacaksın.Son maçda bir gol attı diye göklere çıkarmaya gerek yok.Toramanın bu başarısızlığı sümüklü böcek Servete yaradı.Bu durumda egemen ve zan oynar milli takımda...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm oyuncuları sakat olsa bile beşiktaş dan oyuncu almaz gider gs nin yedeklerini çağırır. bu kadar tarafını belli eden bir teknik direktörü nasıl hala milli takımın başında tutuyorlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | -Emre Aşık -Emre Güngör -Yasin Çakmak Bunlara birşey olmazsa imkansız Toraman.. Eren'i alsın oynatsın en büyük desteği ben veririm..
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bende olsam ereni secerim cok iyi bir cocuk bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | terim bu kafayla ömür boyu cağırmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynatmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | oynatmaz ... Gokhan zan - emre asik olur
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eren cok tecrubesiz bence yanlis karar olur.. Yok Toramani almiyorsan Ali Turani al veya Egemeni al ozaman.. Emre Asik artik yaslandi ve eski gucunde degil.. Emre Gungor daha hic birsey ispat etmedi ama Cinconda oynadi icin milli takima aliniyor..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |