![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bi ara Carlsberg yillik 15 milyon avroya sponsor olacakti ama icki markasi oldugundan ve TRde yasak oldugundan olmamisti..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | senin dusuncen sadece turkiyeyle alakaliysa ben sana birsey diyemicem ama benim dusuncem surekli avrupanin dev liginde olan o kupayi alan alamasada her sezon ceyrekleri yarilari oynayan bir takim dusuncem var bunun olmasi hayal degil o dev dedigin taraftari kadar hatta cogunun 2 kati kadar taraftari varsa bu klubun bu imkanlari istiyorsa taraftar takiminin hakikaten yaninda olacak maddi manevi herseyiyle senin dusuncenle yurursek sen haklisin sadece turkiyede yarisan bir takim istiyorsan o zaman inonunun onune gelir amacli bir isim koymaya gerek kalmaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | o takımların taraftarları bütün dünyaya yayılmış durumda sadece kendi ülkeriyle sınırlı diil . papua yeni gine'de bile adamlar liverpool forması alıyolar ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |