![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bencede...hepimizde süper ligi iyi taniyoruz...rakipleirmizide...ama kendimizide cok iyi biliyoruz..rehavete kapilmak yok...son iki sene rezil olduk..."sampiyonuz" dedik..olur olmaz seylerle karsilastik..uzaklastik sampiyonluktan...suan sadece 2. siradayiz!...Son 7 Mac...alalim hepisini kutluyalim sampiyonlugu...sivas elbet bi yerde fire verecktir..yeterki biz puan kaybina ugramayalim..
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hazir zaten ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | |||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bayraklar sandıkta deil ki odanın duvarlarini örtüyor ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | acikcasi ben korkuyorum bizi gene etmiyecekler diye , icimde bi korku var
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Önümüzde çok zor maçlar var. Ligin başından beri ilk 8 deki rakiplere karşı zorlanıyoruz ve maçlarımız genelde onlarla. Şampiyonuz demek için çok erken. Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Eskişehirspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Denizli Bu maçlardan rahatlıkla alabiliriz denebilecek maç yok. İçlerinde hedefi olmayan tek takım Ankaraspor. O yüzden şampiyonuz demek yanlış olur. İç sahadaki maçlarımız çok zor, Dış sahada ki Eskişehir maçımız çok zor. Eskişehir de senelerce kalan birisi olarak Beşiktaş a karşı (İstanbul a karşı ancak Beşiktaş a bakışları daha bir ayrı) ne denli kin beslediklerini bilirim. Şampiyon olmak için önümüzde 7 maç var. 7 si de birbirinden zor final maçları. Bu maçları kazanmamız gerek. Bu yüzden de bu başlığı açmak için erken. Üstelik bir 7 de 7 galibiyet yapsak bile şampiyon olmamız için Sivas'ın puan kaybetmesi gerekir. Beklemek gerek. Sabırla beklemek gerek. Takımı desteklemek gerek. Siz gene bayraklarınızı alın, şampiyonluk kutlamsı için değil. Şampiyonluğa yürüyüş için. Önümüzdeki 4 maçtan 12 puan alırsak şampiyon olma ihtimalimiz % 51 olur. Önümüz açık, yolumuz şampiyonluk yolu umarım o yolda kaza yapmayız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben buRsaDa oTuran bir BeşiKTaŞLı oLaRak yeMin edeRim SoKağın BaşıNaa 2 ewin aRasıNa 4 Metre BoyunCa beŞiktaŞ bayRağı aStım ŞampiyonLuqumuzDan aDım qibi eMinim Kim qeLirsede qeLSin o BayRağı indirtemeSez Bana ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |