![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben artık bu konularda daha temkinliyim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla ben beşiktaş önündeki her takımı ciddiye alırsa her maçıda kazıcağına inanıyorum ki bunu yapmaya başladılar inşallah böyle devam eder tabiki umutluyuz olabilirde gayet normal çünkü beşiktaş bu boru değil ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bıraz erken sampıyonuz demek ıcın ama havaya gırmek guzel futbolcularında bu havayı yakalaması ve ona gore top oynamaları gerek inş dedıklerın olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten fikstür lehimize doğru dönmeye başladı bu havaya girmek normal ama atkılarla devam şimdilik bayraklara terfi etmeyelim hemen ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Gese bizi 4-2 yenip devre kapanınca bende dahil herkesin kesin favorisiydi.Henüz 5 hafta geçti 5 maçda 4 puan aldı.Hele geçtiğimiz haftanın mucize sonuçlarından sonra belediye maçına garanti veremiyoruz şampiyonluğa nasıl verebiliriz...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ne acelecilik arkadaşım...2 hafta rakiplerimiz puan kaybettiler diye biz 2 maç yenilmedik diye ligte şampiyonluk için bayrakları hazırlayın demek bana çok fazla iyimserlik içinde olduğunu gösterir... Ama ben kesinlikle aynı kanı içerisinde değilim Ligin ilk yarısındada aynı şeyleri söylerken istenmeyen puan kayıpları yaşadığımızda bu takımdan ne köy ne kasaba olur denildiğini unutma... Ayrıca bu sezon bizim için nerde mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduysa maalesef bunlarıda gerçekleştiremedik... Şampiyonluğa inanabilmemin tek yoluda sivas maçına kadar kesinlikle puan kaybetmeyip sivasıda deplasmanda yenmekten geçiyor... İşte o zaman dediklerine katılabilirim aksi halde yine hayal kırıklığı yaşamaya devam ederiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar biz son haftaya lider bile girsek ne yapar ne ederler bizi sampiyon yapmazlar....görün bakin derbi maclari öncesi veya derbi maclarinda kirmizi kartlar nassil havada ucusuyor bize karsi...simdi birde bülent geldi cimbomun basina o basarili olsun diye penaltilar falan baslar merak etmeyin...bu federasyonlar bu MHK bu teknik direktör ve baskanla Besiktasimizin sampiyon olmasi bence mucize...fazla sevinipte hayal kirikligina ugramayalim..ayrica antep macinida sansa kazandik bence ve evimzde mutlaka yenmemiz gereken trabzon macindan yalnizca 1 puan aldik...sampiyon olmanin tek recetesi hem rakipleri hem hakemleri yenmek.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |