![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben şu maçtan korkmuyorum diyemiyorum... Ama eğer ille de bi takıma yenilecekseniz bu takım bari üstünüzdeki takım olmasın... Yani Sİvas'a yenilmektense GS ya da FB'ye yenilmeyi tercih ederdim ille birini seçmek zorunda olsaydım... İnşallah hepsini ezeriz... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Gemini tarafından (10-03-2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet dedigim haftalar geliyor iddaamin arkasindayim bu iddaayi yapali 4 hafta oldu sanirim belkide 5 haftaya sivasida yenip bu isin yuzde 50 kismini halletmis olacagiz insallah
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hic korkmuyorum biz bu sivasi yeneriz yenemesekde yenilmeyiz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivası yenersek bayrakalrı hazırlayın ... şampiyon olacagız BEŞİKTAŞ ım bu sene ....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | metin sabitle su konuyu yaw ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet dedigim yere dogru geliyoruz konuyu acali 6 hafta falan oluyor sanirim hakliligimi gormek gercekten guzel oluyor ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |