![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nobre de Nobre...Her takıma lazım öyle biri, başka da bir şey demiyorum, yeterince dedik... Dartheagle ve Ramazan abi de gerekenleri demiş zaten, İbodaca da onaylamış, bende sonuna kadar katılıyorum...Kimseyi de zorla beğendiremeyiz bir adamı sonuçta, önyargıları değiştirmek zordur, bazılarında ise imkansız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nobre geldiği sezon kötüydü evet..Ona kimse bişey demiyor zaten..Geçen sezonun ilk yarısında da vasattı..Taa ki kadro dışı bırakılana kadar..Holosko gelene kadar.. O vakit Nobre'nin gerçek yüzünü gördük hepimiz.. ![]() Nobre'nin performansını sözleşmeye, imzaya, paraya bağlarsanız ayıp edersiniz bence..Son yıllarda bize kaçtane Nobre geldi yaw? Canını dişine takan, tekmeye kafa uzatan, sınırlı yeteneklerine rağmen sürekli fayda vermeye çalışan ve son dönemlerde de bu faydayı en iyi şeklde veren...Kaç tane adam geldi yaw? Buldunuz bunuyorsunuz resmen..Hem de Türk Statüsünde bu oyuncu..2 Milyon Euro diyosunuz..Yaw cidden BJK o parayı vercek olsaydı şimdi burda sözleşmeyi tartışıyor mu olurduk.. Ben sağ elinizi vicdanınıza; sol elinizi de zihninizin, aklınızın olduğu başınıza koyun öyle bir düşünün derim..Sadece 1ini yapınca olmuyor bunu anladm.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya aklım almıyor..Bu söylenen paraların verilmeyeceğini sizde adınız gibi biliyorsunuz..Bu spekülasyondan yararlanıp Nobre olan kininizi kusuyorsunuz..Bu takımda hak etmediği paraları alan oyuncular varken,söz konusu olan bu paraları almayacağını bildiğiniz Nobreye haksızlık yapıyosunuz..Bu paralar verilecek olsa çoktan anlaşma imzalanırdı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence dahada atmalı.aldığı paranın hakkını vermeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu durum çoktan ön yargıyı aşmış beyler , ne desek ne söylesek boş..Zaman herşeyin ilacıdır..Nobre cevabı sahada zaten veriyo,vermeye de devam edecektir..bende sonuna kadar Nobreyi savunacağım.. ''Söylesem tesiri yok,Sussam gönül razı değil''.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |