![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman hoca , Delgadoya yer açacam diye,Takımın Ahengini,havasını bozma da.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | oynasa ne olcak 3 yıldır toplam 15 gol atmadı bir derbi almadı milyon euroları alıyor tip karizma var die kanıyorsunuz cisse delgado nobre yollanıp gerçek bir yıldız alınmalı çakma yıldız deii !!!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgadooo !!!!! FArk VAR ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet inönüdeki derbileri alsın zaten btn derbiler inönüde en azndan şampiyon oluruz bu sene delgado bence artık olgun futbol oynamayı öğrenmeye başladı bundan sonrası için umutluyum kapttandan inş beni yanıltmaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgadodan verim alınamazsa çokta ısrar edip üzerine gitmeye gerek görmüyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun da deplasmanda da oyna artık kaptan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado ve serdar arasında tercih meselesini kimse serdardan yana kullanmayacağına göre kazanan kadro bozulmaz geyiğini biraz bu durumda değiştirmek lazım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadoyla ersnti bi arada görmek için büyük bi fırsat.sevindim bu habere
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kaptan herkes kıymetini gidince anladı, sana ihtiyacımız var .. bu arada takımdan kimin kesileceği konusuna gelince serdar özkan olabilir ama bekte toraman oynarsa sağ kanadı kullanamayız, daha ofansif bir bekle oynamamız gerekir, başka da kesilebilecek adam göremiyorum hoca için zor karar bence antep maçındaki orta saha ve forvet kurgusu serdar özkan dışında korunmalı ...
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (25-02-2009 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |