![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında iyi uyum sagladılar Ernst le ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cisse olayi icin demedim ben bunu.. Medyada Besiktas hakkinda hep olumsuz haberler cikiyor bizim taraftarda baliklama inanip Besiktasa zarar veriyor.. Maldonado, Josico ve Linderoth gibi adamlar kadarde mi olmadi Cisse?? Medyada Cisseyi sirf Besiktasta oynadigi icin kotuluyorlar.. Ozaman Ertugrul Saglamda, Mustafa Denizlidi cok kotu bir adami hep ilk 11de oynatti siyah kasi ve siyah gozleri icin.. O yuzden ulkesinin hep buyuk takimlarinda oynadi, o yuzden Monaco ile sampiyonlar ligi finali oynadi kotu ya..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (24-02-2009 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bence beşiktaştan biri gitçekse cisse onun dışındada revizyon olucaksa ancak oyuncu gönderilmeli o da sisteme uymazsa bizim her oyuncumuz çok kaliteli cissenin umrunda değil canı isteyince oynuyo basit pas hataları yapıyo ama ernst i örnek alır düzelirse o ayrı tabi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya cisse nin hataları taraftarın gözüne çok batıyo bence maç için de 10 tane iyi iş yapıyorsa 2-3 tane öle basit hata yapıyor ki ya bu ne biçim adam görüşü doğuyo birden kafalarda çünkü adam işini yapıyor genelde aslında ama ne bilim bi pozisyon oluyo önündeki adama pası verse pozisyon olcak saçma sapan bi pas atıyor direk orda asıyor taraftar da onu yoksa asla çok kötü bir performans göstermemiştir istatistik olarak bence. Ama sıradan bir oyuncu abartmanın da lüzumu yok bence uğur da yapar onun yaptığı işi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |