![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
tedavi olup geldi ama daha dinlenmeden oynadığı için bu hafta yine yoktu..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kEndiNi zorLamasa iyi oLur :/
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'a Toraman'dan iyi haber Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle İstanbul BB maçında riske edilmeyeceği açıklanan İbrahim Toraman, takımla birlikte çalıştı. Deneyimli savunma oyuncusu için son kararı Mustafa Denizli verecek. İlgili Haberler Beşiktaş uzatmada güldü: 2-1 Can Belge: Süper Lig'de deprem Cezada lider Beşiktaş Beşiktaş'a Holosko'dan kötü haber Toraman İBB maçında zor Güncelleme: 14:26 TSİ 25 Şubat. 2009 Çarşamba Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana koşularla başlayan futbolcular, daha sonra ayak tenisi oynayıp, çift kale maç yaptı. Antrenmana Serdar Özkan ve Rüştü Reçber katılmadı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, grip olan Serdar Özkan ile boyun ağrıları bulunan Rüştü Reçber'in tedavilerinin yapıldığını ve takımla birlikte antrenmana katılacaklarını belirtti. İBRAHİM TORAMAN ANTRENMANA KATILDI Sol bacak arka adalesinde ödem oluştuğu için bu hafta antrenmanlara katılamayan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında riske edilmeyeceği açıklanan İbrahim Toraman, takımla birlikte çalıştı.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ileşmisse inş oynarr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
katılıyorum... böyle demesı güzel ama eger sakatlıgı ılerlerse daha kötü olur
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sakatsa oynatmaz Mustafa hoca onu, cunku o yanlisi bir kere yapti Ekremi sakat sakat oynatarak..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dinlensin işte.yerine oynayacak alternatifler var | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |