![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | havaya girecek ne varki liderden 6 puan gerideyiz daha zorlu maclarin hepsi önümüzde
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu szleri hoca mı sölemil şaşrdım hadi bakalım her şey beşiktaşımız için
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya s...r git seneye takimda kalmasa bari bu adam...inanin maclarda suratini görünce sinir oluyorum ....senin az kus kadar beynin olsaydi biz zaten simdi liderdik be oynattigin sistemle anca bukadar evimizde bile 6 defans futbolcusuyla oynadik...ben inaniyoru´mki trabzon macinda cift forvet oynasaydik simdi 2. siradaydik... ve ben idda ediyorumki cuma günü sen takimi yine tek forvet oynatirsin senden beklenir | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Birileri havaya girdi demekki! Mustafa hocada Durup dururken dememiştir bu lafı. Belli ki güzel ortamı bozmamak için lafı öncelikle ortaya atmış. Anlaması gerekenler anlasın diye! Genelde genç oyuncularda olur bu. Arayanı soranı artar, iltifatlar başını döndürür başarı yaşamamış futbolcuların. İnşallah Mustafa hoca Beşiktaş'ta başarılı olur. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne havasi ya 1mac kazanmayla havaya giriliyorsa diyecek biseyim yok ozaman...................
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |