![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
| | #4 | ||
| KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Varmi böyle bir durum adamlarmi şampiyonlğa oynuyor yoksa bizmi anlamış değilim..Bu maçta da iyice anlaşılmış ki Gs a yaranmak yada artık para mı alındı bilmiyorum ama bu kadar hırsla oynamak şaşırtıcı..Adamlar gol attığında sanki adamlar dünya kupasını kazanmış gibi bir sevinci yaşadılar..Ama ilahi adaletki elleri boş döndüler ama şuda bir gerçekki ilk yarıda tuz gezdirmek gerek aynı antepteki gibi bir ilk yarı izledik...Ama bu şekilde de olsa 3 puan sevindirici ve bu haftaki kayıplarıda hesaba katınca yine en karlı haftalardan birini daha yaşayacağız.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hçok heyecanlandım
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne dedi duydun mu da yorum yapıyosun. eğer ne dediğini duyduysan paylaş bizle de biz de öğrenelim. milletin beşiktaşlılığına oturduğunuz yerden dil uzatmayın. | ||
| | |
| | #8 | |||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ha bide rıdvanı bende dinledim işine nasıl geliyorsa öyle yorum yapıyor ********. sen ona uyupta 4-3-3 fln yok barça gibi oynuyomuşz fln deme ok? bizim sistem nere barçanın sistem nere ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #9 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok zor maçoldu,iyi oynadığımızı söyleyemem ama şampiyonluk yolunda kötüoyndığın maçlarda bile 3 puan almayı bileceksin,nitekim de öyle oldu,bakalım bu hafta kimler puan kaybedecek
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |