![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onlar nasıl Beşiktaşlı tartışılır..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tmm mac içerisinde boyle bir hareketin Hakan Arıkan'a yapılmasını uygun bulmuyorum..Traftarların gerçekten yaptıkları utanç verici bir hareket..Maçı tv'den izledim ama ben Hakan'ın müthiş derecede iyi oynadığına katılmıyorum çünkü kalecilerin en önemli özelliği oyunu kurma becerilerinin yüksek olmasıdır fakat Hakan'da ne yazık ki bu ozellik pek yok..Son dönemlerde sanırım iyi idman yapmıyor.. Kaç degaji acaba direk oyuncularımıza gitti..?Kaç defa kendisine verilen geri pasları olumlu kullandı?Ya da kaç topu sekiTaraftarda şöyle bir psikoloji var Hakan'ın bugüne kadar hep akılda kalan kötü maçları olmasından oturu hep ''Aman Hakan'' durumu var taraftarda..O acıdan ben hakana yapılan durumu yanlış ama tepkinin verilmesi gerektiğini düşünüyorumm..Çünkü yedek kaleci de olsan her zaman oynayacakmiş gibi hazır olmalısın yanılıyormuyum??
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hakan'ın ayağı yamuk, orası belli, her topu tribüne attı, peki bunu bile bile durup durup Hakan'a geri pas atan oyuncuların hiç mi suçu yok...G.Zan aldığı her topu Hakan'a verdi, Hakan'da Belediye'ye...G.Zan, Toraman, Üzülmez korkarak oynuyor, hiç özgüvenler yok, ileriye bakmıyorlar bile, bakıyorlar Hakan boş ! ona atıyorlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakan ne yapsın yaw? Geri pası geliyor, 2 tane Belediyeli prese geliyor aynı zamanda; ordan Hakan'ın asist yapmasını mı bekleyelim yani?..Iskalamadığına şükredin yaw..Topu alan Hakan'a yolluyor..Rüştü'ye yolluyor..Bir gün yanacak başımız..Özellikle Yusuf, Tello, Gökhan çok yapıyor bunu..Kaleciler neyapsın yani? Degajlara gelirsek; biz Cordobaya alıştığımz için tabi normaldir Hakan'ınkileri beğenmememiz..Ama şu ligde degaj ile oyun kuran kaleci mi var sanki? Hakan'ınkiler de okadar kötü değildi bence..Özellikle ilk yarı Ekrem ve Nobreye nokta atışlar yaptı.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dünyada Van Der Saar ve Cordoba dan başka asist yapan kaleci pek gelmedi..Hakan dün kendi standardının da altında idi ama onu zora sokanlar bu geri paslarını verenlerdir... Hakan,25-26 yaşında; bir kaleci için genç sayılan bir çağda..Eğer iyi çalışırsa ;fiziği ile ve yeteneği ile Beşiktaşta uzun yıllar oynayabilir.. Ancak;iyi götürdüğü bir maçta ,birkaç geri pasına kötü vurdu diye ona küfretmek bence ihanettir..Çünkü kale %100 konsantrasyon gerektiren bir mevkiidir. Küfür edene de bir sözüm var.. Güzel kardeşim;Hakan Arıkan 1.94 boyunda yaklaşık 90 kg ağırlığında hergün idman yapan bir sporcu.. Maçan yiyorsa ;maçtan sonra gidip teke tek yüzüne etsene küfürünü.. Aslında bu sözüm bütün küfür edenlere...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Hepsini geçtim kaleciysen kalene gelen topları sektirmeyeceksin..Bir kaleci her kalesine gelen topu en az 2 hamlede aliyorsa,yan toplarda takım arkadaslarına güven vermiyorsa,kendisine güveni yoksa iyi çalışmıyor demektir..Bu tip ozelliklerini kazanabilmesi için özellikle kalecilerin sıklıkla maç oynaması gerek..Ben boyle eğitildim çunku kaleciyken..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (28-02-2009 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |