![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben şahsım adına denizliyi eleştirmedim,ama saha içinde ne bir düzen görebiliyorum,ne kilit bir savunmayı açmak için bir taktik,tamamen ölü toplara ve tellonun kesmelerine kalmışız,bir hoca takımına daha fazla etki etmeli diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tello orta kesmese gol atamıcaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Belediye gibi bize karşı varını yoğunu ortaya koyarak oynayan takımlara karşı çift ön libero oynamamız şart.Bu maçta orta sahada daha diri olan takım İbb idi.Mustafa Denizli bu maçta gözle görülür bir hata yapmadı.Yusuf'u oyuna alması son derece etkili bir hamleydi.İleride top tutarak zamanı öldürdü. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado aynı durun ve etkisiz futbolunu sergiliyor. Bugün ben 30 dk bile tahammü edemedim. Ernst kırk yıllık beşiktaşlı gibi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | basından ve tribünden çok etkileniyor hoca... 3-4-3 oynarken baskıyla 4-4-2 ye dönüyo takımı bi türlü rayına sokamadı...bugün sanki barcelonayla oynadık ..abdullah hocayı cok takdir ediyorum ..mühtiş oynatıyo takımı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben geçen haftaki takımı bozmamalı diye boşuna demedim..Bu takımın Delgadonun sözüm ona yapacağı liderliğe ihtiyacı yok..Futbol,mücadele,koşu oyunu artık..Niye bozarsın ki ernst-cisse ikilisini..Abuk sabuk işler yapmaya ne gerek var..Delgadoya yer açmak için inşallah takımı kurcalamaz dedim ama maalesef bu temennim gerçekleşmedi..Böyle mücadele eden,top oynamaya çalışan takımlara karşı,mutlaka Ernst'in yanında Uğur,Sivok veya Cisse oynamalı..Bunu bilir bunu söylerim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tello nun isi zaten orta yapip gol attirmak, bence yanlis dusunuyorsunuz.
__________________ Ne Mutlu BESIKTAS liyim Diyene... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bi taktiğimiz, oturmuş bir kadromuz, belli bir mantığımz yok..İşin kötüsü zorlu haftalara yaklaşmaktayız..Hala bir düzen gelmedi takıma..Dünkü maç düzensizliğin, tertipsizliğin doruk noktasıydı hatta..Bu gidişle zorlu maçlardan hayal kırıklığyla ayrılırız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | kazandigimiz icin mutluyum ama yine cok iyi degildik nedenide hocanin taktigi ve oyuncu secimleriydi....hala belli bir sistem yok delgado hangi mevkiideydi anlayamadim tello nerde oynadi anlayamadim herhafta futbolcularin yerleri degsiyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |