![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | harbiden baydi bu muhabbet bizim futbolcumuz neden etki altina giriyorki kardesim biz onlarin taraftariyiz rakibin degil girmesi gereken rakip takim topculari bizimkiler degil onlarin bunu ogrenmesi lazim bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yav gol atması gereken bizim oyuncular nası etki altına girmesinler hemen gol atamazlarsa taraftarın daha da gerileceği psikolojisine hiç mi girmezler sizce ?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | girmemeleri lazim kac tane futbolcu dovduki besiktas taraftarida gerilecekler anlamadim hicmi 0 0 bitmiyor bizim maclar sahayami incek sanki taraftar ne zaman yapti boyle birsey hicbir zaman olmayacagida garanti o zaman biz gol diyorsak onlarda atana kadar kartal gibi saldiracaklar ha saldirsinlar atamazlarsada canlari sagolsun diyoruz zaten trabzon macindan sonra hepsini alkislamadimi bu buyuk taraftar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya abi döverler diye demedim zaten ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bjk taraftarından gerılen topcu olmaz olsun
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | insan abi bunlar da bjk taraftarı diye bakma olaya 1000 lerce kişinin karşısında büyük beklentiler içinde bişey yapıldığını düşün en ufak şey bile etkileyebiliyor bizim türkiyedeki futbolcuları çünkü gerekli profesyonelliğe henüz ulaştıklarını sanmıyorum i.üzülmez bile hala taraftardan en çok etkilenen oyunculardan ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sımdı atıyorum halısahada bız mac yapalım 20 kısı gelsın sana gol gol gol dıe baırsın,sana destek tezahurat yapsın,topa vurusun değışır.. bu gucu arkana alıcaksın,ınonude yuruyerek mac kazanacaksın... demeye calıstıgım bu guc arkalarında,onlerınde deıl ![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() bu arada halısahada milleti gaza getirmek için masrafa gerek yok hacı 2 tane güzel kız koy oraya allaaahh kim forvet kim defans belli olmuyo : D ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |