![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü Tecrübesiyle her zaman oynamalı ama futbolu bıraktığında Hakanda Bu takımın kalesini koruyabilecek bir kaleci sadece birazdaha zamana ihtiyacı var kupa maçlarında form tutmaya başladı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kesinlikle rüştü oynamalı ancak her ne kadar mükemmel kalecileirmiz olmasada türkiye ligine göre iyi kalecilerimiz var ve bence yine türkiye ligine göre hakan çok iyi bir yedek diyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Rüştü ye güvenmiyorum... HAKAN oynasın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan yan toplarda daha düzgün çıkışlar yapabilse daha iyi reflekslere sahip aslında ama işte o yan toplarda sürekli elinde kaçırma durumları var gerçi bu rüştüde de var ama hakanda daha çok bi de tabi şu topu oyuna sokma meselesi var rüştü den kötüsü olamaz derdim bi aralar ama artık hakan var ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rüştü,futbolu bırakana kadar ne yaparsa yapsın Hakan yedek kalacak gibi gözküyor.Ancak Fortis'te oynayabilir. Bence Hakan,Rüştü Abisiyle iyi anlaşsın onun tecrübelerinden fazlasıyla yararlansın.Şuan dünyada Rüştü gibi tecrübeli çok az kaleci var. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Üstelik nerdeyse her topu cift hamlede kontrol ediyo, cok tehlikeli bi durum bu bence bi kaleci icin.. O nedenle ben de Rüstü diyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bence ikisi de formda değil.Eğer Beşiktaş büyük başarılara ulaşmak istiyorsa kaleye uluslarası deneyimi olan yabancı kaleci almalıdır.Benim aklıma gelen Sao Paulo'nun kalecisi Ceni.Güney Amerika'ya bakmak lazım.Oradan çılgın kaleciler çıkıyor.Örnek:Cordoba,Taffarel,Mondragon,Chilavert ,Higuita,Campos,Golgoçea.Kaleci dediğin gol de atmalı.Rüştü kaç senedir kalecilik yapıyor 1 tane gol atmışlığı yok. Konu ssaygili tarafından (01-03-2009 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |