![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Geysenin 1-0 galibiyetine "geyse istedigini aldi" diye yorum yapiyor. Besiktasin her 1-0 galibiyetinden sonra da sanki futbolda 1-0 lik galibiyet yok gibi 40 dereden su getiriyor. Zorla aldilar 1 gol yesen mac gider bilmem ne. Yaziklar olsun TRT de böyle yorumlara canak tutarsa nereyi seyredecegiz. Ah besiktasim ol bu sene sampiyon ollllll. Indir sunlarin suratina tokadi.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar paniklediler atık herkes yeni bir misyona büründü baktılar papuç pahallı hakemlerle bizi engellemeye calışıyolar
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | satılık kalemler...hakettiklerini alırlar bir gün... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Burdan hemen bi tezahürat cikar valla. kartal geliyo medya panikteee ömer üründüüülll forman neredeee
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Ömer Üründül beyefendi resmen kendini kaybetti birden bire bende ne olduğunu anlamadım sanki kurulumuş bir saat gibi ötmeye başladı çok yazık bu cesaretini diğer takımlarada karşı göstermesini diliyoruz kendisinden ama izleyenler şunuda atlamasın Nobre'nin verilmeyen golüne bariz goldü dedi,hatta TRT nin gösterme zahmetinde bulunmadığı BEBBE'nin İ.Toraman'a yaptığı direk kırmızılık hareketide Ömer Üründül ekrana getirtti ve buda kırmızıydı dedi fakat sonunada İ.BB ye gönül borcunu ödedi diyerek işi yine çığrından çıkarttı.Konu BJK olunca pireyi deve yapmak medyanın en büyük merakı isimler önemli değil ben alıştım artık kimse takmasın kafayı bunlar olacak hemde artarak.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten programda 2 febe 2 gese taraftarı yorum yapıyo besıktasın ıkı takımında onunde yer alması rahatsız etmıs olucak kı hakemı begenmemıs dogru macta kartlar hep besıktasın lehıne verıldı ; besıktas kontraataga cıkıyor nobre ortasahadan topla ılerlıyo arkadan bı tekme nobre yerde top bızde hakem avantaja bırakıyor pozısyon bıtımınde hakem haklı olarak pozısyonu hatırlatan ernst'e sarı kart verıyo!!! yıne son dakıka ı.toramana yapılan hareket futbol kuralları ıcınde aslında faule maruz kaldıgı ıcın toramana kart vermesı gerekırdı !!! bu kadar taraflı mac yoneten hakemlerı kınıyoruz saolsun omer urundul gıbı objektıf yorumcular var ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala içimizde o programları izleyen var mı? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bakıyordum kapattım bidaha izlemem | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |