![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertugrulu nasıl savunabılırsınız dıyen arkadaslara soyluyorum. biz bu duruma nasıl geldık bı dusunun bakalım. sızın gıbıler yuzunden süreklı hoca degıstırıyoruz ,sız baskı yapıyorsunuz yonetımde kendını korumak ıcın hocayı gonderıo. ıyı mı oluyor sanıyorsunuz BI DÜŞÜNÜN...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | DOGRU SÖYLÜYORSUN 2 gün önceye kadar herkes takımı sampıon ılan etmıstı ama sımdı. inanamıyorum. birde avrupa takımı olacaz diyoruz bız hersene hoca degıstırıp kadroyu yenıden kurarsak böle başarı zor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ertuğrul meselesi tamamen ayrı beşiktaş teknik direktörlüğü kapasitesi olmayan ertuğrul bu göreve getirilip ,birde ısrar edilirse sonuc 8 olur 4 olur ,allah korusun en sonunda 8 artı 4 olur... yanlışda ısrar etmeyin,hoca kişilik,karekter olarak harika vede son derece ahlaklı birisi ama bizde hocalık yapacak birikim vede bilgiye sahip değil..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #5 | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
gitsin uzun yıllar anadoluda calışsın ,kendini geliştirsin ilerisi allah kerim...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |