![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar Zapo, devre arasında selçuk derelinin formasını istedi ve maç sonu aldı. Tabi neden aldığıyla alakalı yorum gelmedi. Ben öyle tahmin ediyorum ki zapo da bizim bu başlıkta açtığımız konuyla bağlantılı önümüzdeki zamanlarda bir açıklama yapacaktır. Bu forma alma olayını ben başka birşeye bağlayamadım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selçuk Dereli Sana Hiç bir şey Demiyorum ben... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | artiz zaten uefa kupasında maç yönetti diye havasından geçilmiyo eskiden paso gülen adamın bakışları değişmiş it herif federasyon işini yapsa 2. ligde maç yönetir anca bu hafta :/ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun hakeme ama galibiyet almak sevindirici | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duygu herşeyi açıklamış ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ 3-1 Selcuk dereli :P
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selcuk derelının kendısının nerelı oldugunu bılıyoruz zaten o sıkılmadı bızımle ugrasmaktan soy agacına ınıp nerelı oldugu hakkında arastırma yapmak ıstemıyoruz lutfen bızımle ugrasmayı bırak ne kadar kasarsan kas bı yerden acık verıyosun selcuk bak taraftar jant kapagı attı bugun Allah muhafaza yarın oburgun dha fazla zorlarsın daha buyuk sey atarlar kapamak ıcın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |