![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Beklediğimden rahat geçti maç...Beşiktaş iyi top oynuyor kupada, geleni geçeni deviriyor, önce Ts sonra Antep şimdi de Ankara, bunlar gerçekten zor deplasmanlar, ama hiç fire vermedik, bu yüzden takımı kutluyorum...Kupayı alacağız inş. öyle gibi görünüyor valla... Kadroyu beğendim, Denizli doğru hamleler yapmaya başladı, deneye deneye doğruyu buldu sonunda, inş. bunda ısrar eder, edeceğini de düşünüyorum zaten...Turu geçtik gibi artık, 1 daha maç var ama rehavete kapılma gibi bi durum olmaz bence, hedef belli çünkü, fire vermeden bu kupayı kaldırmak, bunu da yapabilecek bir takımız biz, bu yolda ilerliyoruz, olacak inş... Sıra Hacettepe'ye geldi, onları da devireceğiz, Holo da kendine geldi zaten bu golle, Bobo da gole aç, Nobre herzamanki gibi, gol şow yaparız inş. o maçta... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakeme rağmen hak ettiğimiz farklı bir galibiyet aldık.. Tebrikler. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kalede hakan devam etsin bence rüştü ile her an tehlikedeyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |