![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
FUTBOL TARAFTARI MUTLU ETME SANATI değildir.. Futbol gibi dünyanın en güzel oyunundan nefret ettirdiniz insanı yaa.. 50 defa A mili olmuş,6 yıl beşiktaşta oynamış,spor akademisini bitirmiş,konusunda doktora yapmaya hazırlanan adam bilmiyor,siz biliyorsunuz.. hadi bırakın ya..yazıklar olsun..hepimiz üzüldük..ama kadarı da hastalık kardeşim..3 maç üst üste kazandımı methiyeler yaz ,2 maç kaybedince istifa.. Bu taraftarlık değil..bu hayatta hiçbirşey başaramamışların isterik kizinden başka şey değil.. Tamam eleştirelim,ama yıkarak olmazki bu işler.. Lütfen kimse bana cevap falan yazmasın..onun için yazmadım.. Kimseyi de hedef almıyorum ..ama yeter artık..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kelimesi kelimesine katılıyorum karetta2002 ne kadar güzel yazmışsın ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaş sen okuduğunuda anlamıyorsun herhalde ben ertuğrulun futbolculuğundan bahsetmiyorum gördüğn gibi 2 sene kayserisporu çalıştırıp kariyer yaptım diye Beşiktaşın başına gelen bir adam ve evet nefret ediyorum her maç kadroları gördüğümde saçma sapan 11 lerle çıktıgında benim sinirlerim oynuyor ve küfür ediyorum maçları izlerken.. Ben mecburmuyum buna ? hastalıklı olan sensin bence bilmiyorum akrabanmıdır neyindir bu kadar savunuyorsun ama herkesin düşüncesi 1 mi olmak zorunda ? Ben sevmiyorum nefret ediyorum Ertuğruldan ötesi berisi yok.. Sen bilmiyorum kaç senelik Beşiktaşlısın ama daha önce 8-0 gibi bi hezimet hatırlıyormusn hadi onu geç bu seneki adı sanı duyulmamış takıma 4-1 elenmeyi ki 4 te bittiyse o iş ertuğrul Allahın sevdiği kuluymuş bence liverpooldan beter edeceklerdi.Futbol bilgimde bahsediyorsunda ben 7 sene profesyonel top oynadım emin ol anlarım futboldan çok merak ediyorsan özel mesaj atarsın lisansın fotokopisinide gösteririm arkadaş orda öyle boş konuşmakla olmuyor bu işler.. birini 2 kelam etmeden evel ben kimimde neye bu kadar emin konusuyorum diye kendi kendine bi sor yada hadi bunu beceremiyorsan kendi kendine insanların fikirlerine neden saygı duymuyorum diye bir sor.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |