![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beyler maci izlemediniz mi bizimkiler topu göremedi ya. Antepi Trabzonu yensek ne olur böyle futbol mu oynanir. Besiktas Satranc takimi bile daha az düsünüyodur bunlardan. Bu mantalite meselesi, futbola bakis acisi degismeli, gerekirse hoca ,baskan ... kim gidecekse gitsin artik su takimdan. Tesadüf 3 puan degil eze eze galibiyet istiyoruz. Sahada gezen degil savasan takim istiyoruz.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul Sağlam başarısız olabilir, ama bu seneyide Ertuğlul Sağlam'la bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum...Çünkü biliyorumki yeni gelecek hocanın takıma katkısı çok az olacaktır, ne yapabilirki sonuçta gelen hoca, elinde sihirli bir değnek mi var?Bu yüzden kesinlikle Sağlam'la yola devam edilmeli, ligde fena gitmiyoruz, belki iyi bir oyun yok ama geride olsak bile maçı çevirebileceğimize inanıyorum ben, kadromuzun iyi olduğunu düşünüyorum çünkü, zaten Avrupadan'da elendik, bu kadro hayli hayli yeter lige...Şu Oftaş maçını atlatalım hele bi, galibiyetle ayrılırsak biraz olsun sular durulur, haftaya da Gençlerbirliği maçı var, bide Gs-Ts maçı var, yanii büyük ihtimal liderliğe yerleşiriz 2 maçımızı da kazanırsak, sular iyice durulur o zaman, şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanır... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |