![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar; dilimde tüy bitti söylemekten..bir hocanın takıma katkısı %15 geçmez..ancak 4. veya 5. sezondan sonra bu oran artar..sakın bana 100 yıl demeyin..o yılki rakibmiz GS ı biliyorsunuz..TS ve FB zaten yoktu..Şu an da da durum aynı..Gerek hocalar ve gerekse de kadrolar karşılaştırıldığında Takımımız sezonun favorisi..GS elindeki döküntü yıldızlarla ve acemi hocayla sezonu bitiremez,FB zaten düşüşe geçti..tek rakip gibi gözüken TS ise erken form tuttu ve 10 veya 11 . haftadan sonra sürantrene olacak..Ama geniş kadrosu ve rotatif pozisyonu ile takımımızın favori olması derin güçlerin işine gelmiyor..Çünkü BJK tarafarı boş palavralara ve yazılara para bırakmıyor.. Siz biliyormusunuz ki bu forum en büyük basın markaları tarafından an be an takip ediliyor..ok iyi biliyorum ki BJK yi rekabet dışına itmek isteyenler için en uygun ortam oluştu..ve biz çanak tutuyoruz..Hoca nın gitmesi ve Lucenin gelmesibu yıın kaybı ve öyle veya böyle son 5 ılın en iyi adrosu olan (1-2 isim hariç) mevut kadronun dağılması demektir..ve FB ile GS nin önünün açlıması demektir.Şampiyonluk kaçacaksa bırakın Ertuğrulla kaçsın ama Luce gibi günü birlikçiler geldimi inanın ne Batuhan,ne Aydın,ne Delgado; ne Bobo ,ne Serdar lar,ne Necip ler, ne Emreler kalmaz.. Takıma Becali nin dökntüleri dolar..İlie ler,Amarallar,Marinho lar,unutulmadı ... Oyuna gelmeyin arkadaşlar... Metalist maç bir kaza değildi çünkü metalist iyi bir takım dı ama elememiz gerekirdi..olmadı.. Şampiyonluk çok uzak değil..ama hoca değişire bence çok zor.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |