![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Takımımız sezonun favorisi..GS elindeki döküntü yıldızlarla ve acemi hocayla sezonu bitiremez,FB zaten düşüşe geçti..tek rakip gibi gözüken TS ise erken form tuttu ve 10 veya 11 . haftadan sonra sürantrene olacak" Bu dün maçlar oynamadan yazdığım yazı.. Arkadaşlar ,takım kötü netceler alsa da bu sezonn favoris..Lig TV gece yarısı Ömer i çıkarıp Ertuğrul gidiyor dedirtyor..Hala anlamadınız mı..oynanan oyunu..Panikte ler..Beşiktaş Trabzon arayı açarsa aç kalacaklar...Kayseri maçında hakemin kıyaklarını görmediniz mi. "BEN BUGÜN MAÇA GİDİP TAKIMIMI DESTEKLEYECEĞİM" siz hala ;Ertuğrul gitsin, I love you luce diye bağırın.. Ben "skora " göre taraftar değilim.. Benim işim takımı desteklemek..Hocaymış vs..o yönetimin işi..Yönetim mi?.. o da kongrenin işi..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (06-10-2008 Saat 08:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |