![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen seneden beri yazıyorum Delgado çok istikrarsız bir futbolcu 1 maç oynuyor 5 maç yok sahada Beşiktaşın göbeğini ve liderliğini hatta kaptanlığını bu istikrarsız adama teslim etmek çok yanlış. Delgado tekniği vs iyi oyunuc ama çok zayıf güçsüz ve istikrarsız ikili mücadelelerde sıfır hemen top kaybediyor ve yıkılıyor sonrada oyundan düşüyor. Malesef ben son bir senedir bunları yazıp çiziyorum tüm delgado fanatiklerine rağmen.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen abi aynen valla..Millet çalıma fln kanıyor herhalde..Sadece teknikle oynansaydı futbol Türkiyeden de bir sürü dünya yıldızı çıkardı..Ama gerçekler var ortada..Delgado çok yetersiz..Top rakipdeyken pasif..Çok top kaybı yapıyor..Deplasmanlarda top oynamıyor..Ben sezon sonu gitmesinden yanayım.. Bir takım 10 numaralı bir taktikle oynamak zorundadır diye birşey mi var? Olmasın 10 numara.. 2 tane koşan ortasaha çak oraya nokta transferle..Sadece biri bile 2 yönlü olsa yeter bunların..2 tane de forvet koy..Biri Holosko bak bakalım neler oluyor? Ama Türk futbolu 10 numaralı sistemn köpeği olmuş gidiyor. ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |