![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Lig maçında dikkat ettim sakatlıktan sonra adam baya kilo vermiş ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Omuzlarına yüklediğin sorumluluğu biz daha göremedik..Hiç olmazsa şu kalan haftalarda görelim de Şampiyon olalım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı fikirdeyim... Geldiği günden bu yana tek başına aldığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez... Sergenin ölüsü kadar oynayabilse çok maç kazandırırdı ama maalesef bunu yapmadı... Ve ona olan güvenimde kalmadı artık....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet benimde kalmadı iyi bir paraya gönderilmesini istiyorum ve 10 numra olmaya oyunun iki yönünüde oynayan oyuncuların olması gerektiğini düşünüyorum 10 numara olcaksada sergen kalitesinde en azndan ona yakın bir kalitede oyuncu alınması lazım alıncaksa
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık taşın altına elini koyma vakti | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |