Arkadaşlar olay ertuğrul hocanın gitmesiyse gitsin ancak bakın beşiktaşlı ve Türk teknik adam yeni gelecek adam parasına bakar,yenilse de Aragones gibi fazla koymaz,en fazla yollanırım ve tazminatımı alırım der.Ama Ertuğrul Hoca geçmiş olaylardan tecrübe çıkaracaktır,yani yönetim diyor ki transferi hoca yaptı SODYUM HİDROLÜR,diyorum sen hoca 1.5 geçmesin de 50 adam koy önüne sonra bunlardan seç de sonrada hoca seçti de YUHHHHHHH.Adamı hasta etmesinler aptal mıyız biz yaww.Neyin ne olduğunu biliyoruz,beşiktaşı çok sevmene rağmen Demirören İSTİFA et bu vebal yoksa seni öldürür.Yazık etme ne hocaya ne de bu en büyük camiaya.SABREDELİM ARKADAŞLAR,OCAK TRANSFER DÖNEMİNDE KARARIMIZI VERELİM BAKALIM TRANSFERİ KİM YAPIYPR YADA YAPTIRIYOR.
Sanki Ertuğrul Hoca Kewelları Barosları Guizaları istemez neden böyle transfer yapsın,akılsız olması lazım,yönetim diyor ki hoca kimi dediyse aldık,sanki hoca eto dese ronaldinho dese alacaklar.Alamazlar,bundan dolayı Hoca da isteyemez,ben gençken babama bana mercedes al diyebilir miydim hayır.Oyüzden Doğan dedim,işin özü kulübü borca sokanlar HESAP VERMELİ...
SAYGILAR
__________________ |