![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre şu anda takıma en çok katkı yapan futbolcuların başında geliyor.Nobre Beşiktaş'ta kalmayı istiyor, basın toplantısında da bunu deklare etti.Bakmayın bu basının yalan dolanlarına Figer karıştırıyor işi.Daha öncede demiştim, Nobre'nin derhal bu kan emici Figer ile yollarını ayırması lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bişey daha diyeceğim nobre mücadele ediyormuş da formayı terletiyormuş... deli ibo ondan on kat daha fazla çaba harcıyor ama br kere ağızlara sakız olmuş ne yapsa boşuna... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyduruyorlar
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre bu takımda kalmayı hak eden futbolcuların basında gelıyor. delgadoya yuksek bonservıs verılırken zapo ve sıvok ucuk fıyatlara besıktasa gelmısken nobrenın ımzası temcıt pılavı gıbı gundeme getırılıyor adam catır catır top oynuyor delı ıbo dıyorsunuz herkes kufur edıyodu sezon basında gıtsın dıyordu son 3 mac ıı oynuyor dıye nobreyle kıyaslıyorsunuz. batuhan dıyorsunuz sezon basında nobreyı gonderıp batuhanla devam etseydık batuhan besıktasın forvetı olurmu tartısması yapardınız. ınsan kaybedınce anlar elındekı kıymetı nobre bu takımdan gonderılsın seneye ınonude nobre nobre seslerı cıkar nostaljı yaparız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya giderse gitsin, kalirsa kalsin.. Oyle yeri doldurulmayacak bir futbolcu degil.. Batuhan var hazirda bekleyen!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir an önce sözleşme yenilenmeli ,Nobrenin hem türk olması hem de Beşiktaştan ayrıldığı anda Türkiyede kapışılacak olması,elini güçlendiriyor ama ne pahasına olursa olsun Nobre kaybedilmemeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam rakip defansın üstüne depar atınca adam takımın en iyisi mi oluyor ya allahınızı seviyorsanız gönderin şu adamı vallah batuhan bunun attığının iki katını atar milli takımada faydalı olur Yeter nobre git istersen fenere git
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |