![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | atsın o zaman ımza menajermıs bıraksın menajerını sonucta menejerle sozlesme yapmıyoruz
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atar imzasını size niye dert oldu ki bu kadar? Başka bir yere kaçtığı yok sonuçta.. Fanatik'ten saçma haberleri alıp burada oyuncularımız aleyhine konular açmak çok hoşunuza gidiyor galiba, o zaman oradaki bütün haberleri taşıyın buraya ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | juan figere yol vermedikçe Nobre hep bu tarz haberler çıkar o kan emiciyle yollarını ayırması gerekir nobrenin nobre imzayı atıcak ben eminim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Balon haberdir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Nobre'yi FB'li,GS'li(ve de BJK'li) yorumcular öve öve bitiremiyorlar.Madem çok beğeniyorlar o zaman sezon sonunda FB yada GS'ye alsınlar.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten.Bonservis sorunu yok.FB Nobre ile Rüştü'yü gönderdikten sonra büyük başarılara ulaştı.Nobre'nin bizi büyük başarılar götürebilecek özelliklere sahip olmadığını neden ısrarla görmek istemiyoruz yada göremiyoruz onu da anlayabilmiş değilim.Nobre bizi sadece Türkiye sınırları içinde bir yere getirebilir o kadar.Nobre'den daha iyisi bulunabilir veya bulunmalı. Konu ssaygili tarafından (07-03-2009 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | karakterine laf edilmez nobrenin ama o paralari etmeyecegini soyluyorum bende kendi futbolcumuza bonservis odemek malliktan baska birsey olmaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |