![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ii hoş güzelde işde 1 maçda hakan ii olduğu için hemen rüştünün önünü kesiyorlar bu maç eğer 2-2 bitseydi oklar denizliye ve hakana çevrilecekdi giden 2 puanıda bir daha göremeyecekdik
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Dersiniz sonra Bobo yedek kalınca, geçen hafta gol atmıştı nasıl kesersin. Sonra formaymış, hakedenmiş, adaletmiş faso fiso.. + Rüştü sanki 18'lik genç kaleci de önünü kesiyorlar ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (07-03-2009 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 2. golde açı kapatmama konusuna katılıyorum ama ilk golde bi hatası yoktu hakanın kurtardığı o pozisyon da var tabi. Bir de bu maç degajlar konusunda biraz toparlamıştı kendisini bence kötü bir maç çıkardı denemez defans çok kötüydü bugün. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | hangi maçı bu saatten sonra riske edip hakanı koybilirsin sen rüşdü 18lik olmasada sonuçda tecrübesi var ha hatalarıda var her insanın hatası var ama rüşdüden daha çok şey öğrenecek hakan bunu değerlendirsin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bir maçla yargılamak zaten yanlış abi, ben sadece bu maça özel diye de demedim zaten, iyi de oynasa Rüştü'nün geçmesi daha mantıklı dedim...Çok kötü bi gol yemedi Hakan, kaleye geçmemeli dedirtecek cinsten en azından, İvankov gibi bi gol yese neyse.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o zaman hakani konusaca bi mac degil bu mac
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |