![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onların kartları abuk subuk nedenlerle bize işler... MHK ve yandaşlarından iyi bir şey beklenemez de zaten.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu pozisyonu tartışmam bile.Direk diz kapağına sert şekilde taban giriyor.Ah Ümit Bozkurt sende bu kulübün ekmeğini yedin zamanında.Nobre'nin diz kapağı kırılsa vicdanın rahat mı olacaktı..Hakemi zaten hiç hesaba bile katmıyorum, Beşiktaş düşmanı Bülent'in o pozisyona kart çıkarmaması normal.Ne de olsa 7rabzon'da Rüştü'yü haksız yere o oyundan atmıştı, bu sene ilk yarıda oynanan İbb maçında buz gibi 2 golümüzü o iptal etmişti.Sadece Allah'a havale ediyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Direk kırmızı kart. bunun haricinde birkaç tanede sarıkartlık poziyonu aynen belediye maçındaki gibi esgeçti. Ayrıca düdük çaldıktan sonra vurmamaları konusunda da 2-3 kere uyardı. Benim bildiğimuyarı bir kere olur. O zaman 11 futbolcuda bu işi yapsa 11 kere ayrı ayrı mı uyarıcaksın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tartışmasız kırmızı kart, bi de eğer yanlış görmediysem ümit bozkurt pozisyon sonrası nobre'ye birşeyler söyledi o dikkatimi çekti sanki nie itiraz ediosun ne faulü ne kartı der gibiydi, çıldırmamak elde değil ya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |